Nimeni nu pune un petic de postav nou la o haină veche, căci peticul acesta, ca umplutură, trage din haină şi se face o ruptură şi mai rea. Nici nu pun oamenii vin nou în burdufuri vechi; altminterea burdufurile crapă: vinul se varsă şi burdufurile se strică; ci pun vin nou în burdufuri noi şi amândouă se păstrează împreună. (Matei 9 :16-17)

miercuri, 3 martie 2010

Nistorescu despre Tismăneanu


Vă semnalăm, în rubrica „Ce am eu de spus“ a lui Cornel Nistorescu din „Cotidianul“, comentariul despre numirea neîntrecutului cercetător şi marelui român Anticomunistul universal Tismăneanu.

„Institutul inventat de guvernul Boc pentru Tismăneanu este un fel de vacă-merinos. Nu pune probleme, e blând şi lăptos. Mai şi dă trompetiştilor libertatea să interpreteze ce muzică vor pe o temă dată. Important este să aibă iz anticomunist. Adică un fel de Institut de Cercetare în Domeniul Fizicii Nucleare, dar fără dreptul de a descoperi ceva, că îi ia mama dracului pe cei angajaţi!“

Pentru a citi întregul articol click AICI.

2 comentarii:

Anonim spunea...

O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU. AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !
AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
Ministru Consilier
Domnule Cristian Gaginsky
Va rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

Presedintele Romaniei Traian Basescu.
Excelenta
Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.
Robert Horvath Deva
cineast USA
DESCHIDETI: http://devanewyork.blogspot.com/

Anonim spunea...

a, da!!!! frumos!!!

reperul si instanta Nistorescu.

voi chiar v-ati senilizat?
trist