Nimeni nu pune un petic de postav nou la o haină veche, căci peticul acesta, ca umplutură, trage din haină şi se face o ruptură şi mai rea. Nici nu pun oamenii vin nou în burdufuri vechi; altminterea burdufurile crapă: vinul se varsă şi burdufurile se strică; ci pun vin nou în burdufuri noi şi amândouă se păstrează împreună. (Matei 9 :16-17)

sâmbătă, 14 august 2010

Ovidiu Hurduzeu la emisiunea „Ca la carte“

În ziua de 15 august (Sfânta Mărie) la ora 8.40, ora Bucureştiului, nu pierdeţi emisiunea "Ca la carte", al cărei protagonist este Ovidiu Hurduzeu, vorbind despre Economia libertăţii. Emisiunea se transmite si pe TVR Internaţional, luni ora 19.10, ora Bucurestiului şi va fi reluată luni, 16 august, pe TVR 1, la ora 11.15, ora Bucureştiului.

Pentru înregistrarea emisiunii pe serverul TVR click AICI.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Ovidiu !

Ca si Videochat-ul de la "Adevarul" si aceasta emisiune a fost excelenta. Cu o singura exceptie (Zoe Petre) care a demonstrat (din nou)ca sponsorizarile facute de fundatii (Soros in acest caz)care nu au interesul sa dezvolte o astfel de economie, sunt in continuare "in force".
Confuziile voite si insistenta pe "fascism" -ul solutiei, nu denota decat deruta si lipsa de vointa a preopinentei.

Eugen B

castaboca spunea...

Bun exemplu dă Zoe Petre! Păi dacă vine distributismul li se taie si lor craca, țarănisti, liberali etc., unii in care am mai crezut. Fantoma legionară îi sperie și pe ei la fel de tare ca pe (neo)comuniști. De aceea stigmatul de "legionar" vi s-a atribuit cu atăta larghețe - umblați la radăcina răului. Dumnezeu să vă ajute!