Nimeni nu pune un petic de postav nou la o haină veche, căci peticul acesta, ca umplutură, trage din haină şi se face o ruptură şi mai rea. Nici nu pun oamenii vin nou în burdufuri vechi; altminterea burdufurile crapă: vinul se varsă şi burdufurile se strică; ci pun vin nou în burdufuri noi şi amândouă se păstrează împreună. (Matei 9 :16-17)

joi, 6 mai 2010

„România profundă“ la „Dimitrie Cantemir“



În vreme ce Guvernul Boc discută cu finanţiştii FMI despre mărirea taxelor, impozitelor, TVA-ului..., pentru că nu e în stare să gândească o soluţie pentru ieşirea ţării din criză, ciclul de conferinţe „România profundă: soluţii vechi pentru crize noi“ a făcut un popas ieri la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir“ din Bucureşti. Amfitrionul şi moderatorul întâlnirii scriitorului Ovidiu Hurduzeu, doctor al Universităţii Stanford din SUA, a consultantului economic al unei companii renumite din America, Alin Voicu, şi a directorului Editurii Logos, Alexandru Ciolan, cu studenţii, doctoranzii şi prietenii Universităţii a fost lector doctor la facultatea de Finante, Banci, Contabilitate, Cosmin Stoica.
„Dacă, după orice criză, vine şi un vaccin, Ovidiu Hurduzeu vine cu o terapie naturistă. Şi îl aduce în economie pe Dumnezeu“, a „facut prezentările“ Cosmin Stoica.

Pentru a citi restul prezentării conferinţei pe ziuaonline.ro click AICI.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Ovidiu !

Nu functioneaza ..... click AICI ! iar "prezentarii" este tiparit "wrong" :-)

Eugen B