Nimeni nu pune un petic de postav nou la o haină veche, căci peticul acesta, ca umplutură, trage din haină şi se face o ruptură şi mai rea. Nici nu pun oamenii vin nou în burdufuri vechi; altminterea burdufurile crapă: vinul se varsă şi burdufurile se strică; ci pun vin nou în burdufuri noi şi amândouă se păstrează împreună. (Matei 9 :16-17)

vineri, 7 mai 2010

„România profundă" la Curtea Brăncovenească din Constanţa


Presedintele Basescu anunta ieri ca de la 1 iunie va fi redus fondul de salarii din administratia centrala si locala cu 25%, pensiile si ajutorul de somaj vor scadea cu 15%, iar subventiile din agricultura vor fi micsorate drastic, in timp ce gruparea "A Treia Forta" poposea la Constanta pentru a oferi solutiile Romaniei profunde la noile crize. Scriitorul Ovidiu Hurduzeu, doctor al Universitatii Stanford din SUA, insotit de Alexandru Ciolan, directorul Editurii Logos, a conferentiat in primitoarea sala a bibliotecii si librariei "Curtea Brancoveneasca". Moderatorul intalnirii cu publicul constantean, profesorul universitar doctor inginer Mihael Chircor, de la Universitatea Ovidius, a anuntat ca e vorba de o lansare de carte ("Economia libertatii. Renasterea Romaniei profunde", volum antologat de Ovidiu Hurduzeu si John Medaille, Editura Logos - n.red.) "si nu numai, s-ar putea sa fie un inceput de drum".

Pentru a citi restul relatării în ziuaonline.ro click AICI.

Un comentariu:

Florin spunea...

Din pacate am pierdut conferinta d-lui Hurduzau de la Bucuresti, din 4 mai.Va rog sa-mi spuneti daca veti posta inregistrarile video ale conferintelor sau cum pot face rost de ele ? Sunt tanar absolvent de cibernetica economica si proaspat student teolog si sunt interesat de aceasta alternativa economica propusa de Dl.Hurduzeu si Mircea Platon, binecuvantata de Pr.Iustin Parvu. Eram pe la targul de carte Gaudeamus anul trecut cand ati lansat cartea Economia Libertatii, ba chiar am reusit sa iau o dedicatie de la John Medaille si Ovidiu Hurduzeu.
Toate cele Bune!