Nimeni nu pune un petic de postav nou la o haină veche, căci peticul acesta, ca umplutură, trage din haină şi se face o ruptură şi mai rea. Nici nu pun oamenii vin nou în burdufuri vechi; altminterea burdufurile crapă: vinul se varsă şi burdufurile se strică; ci pun vin nou în burdufuri noi şi amândouă se păstrează împreună. (Matei 9 :16-17)

sâmbătă, 22 mai 2010

Paul Gottfried va conferenţia la Iaşi


Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi organizează marţi, 1 iunie 2010, ora 14.00, în Aula Magna „Mihai Eminescu”, conferinţa „Worrying about Europe's historic nations” susţinută de Paul Gottfried”, profesor de ştiinţe politice la Elisabethtown College, Statele Unite şi reputat istoric al mişcării conservatoare.
Prof. Paul Gottfried este autorul lucrării „Mişcarea conservatoare“, apărută în toamna anului trecut la Editura Logos, în traducerea lui Dragoş Moldoveanu şi sub îngrijirea lui Mircea Platon.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt tare curios sa vad cum va reflecta mass-media noastra acest eveniment.
Deocamdata aud la radio ca in Iasi este numarul cel mai mare de toxicomani cu "etnobotanice".
Cred ca 99,9% din presa romaneasca habar n-are si nici nu vrea sa stie cine este Paul Gottfried.
Presa noastra vrea sa stie in schimb totul despre sexy braileanca!

Eugen

Claudiu D. spunea...

Va rog sa precizati in timp util care este locatia in care se va desfasura conferinta d-lui Ovidiu Hurduzeu din data de 31 Mai , in municipiul Arad
Cu stima
Dobrota Claudiu
Arad